E-sportprofil

Vår e-sportsprofil är för dig som målmedvetet vill utvecklas i ditt spelande genom träning, matcher och turneringar. Vi tränar på reaktionsförmåga, analys av motstånd och lagkommunikation.

Gamepad

Vår e-sportsprofil är för dig som målmedvetet vill utvecklas i ditt spelande genom träning, matcher och turneringar. Vi tränar på reaktionsförmåga, analys av motstånd och lagkommunikation.

Att utöva e-sport på hög nivå kräver uthållighet, god fysisk och mental kondition samt samarbetsförmåga. Vi ger dig verktygen. Vi analyserar dina utvecklingsbehov och lägger upp ett träningsprogram, för att utveckla dig till en skicklig lagspelare. Du får också lägga grunden för ett sunt utövande.

Din träning läggs upp i samverkan med dig, e-sportslärare och idrottslärare. De spel som främst kommer vara aktuella är Counter-Strike: Global Offensive samt League of Legends där ni kommer träna och tävla i lag.

Träningen sker i Eric Ruuths e-sportslokaler samt på Kullagymnasiet.

Du tränar ett eftermiddagspass i veckan på Eric Ruuth med två olika e-sportlärare samt externa föreläsare som är experter på just ditt spel. Detta ska kombineras med egen träning och lagträning, där möjlighet att låna lokaler finns. Övrig träning sker med idrottslärare på Kullagymnasiet. Du tränar två träningspass i veckan.

E-sportsträningen varvas med teoretiskt kunnande och det senaste inom kostlära, fysisk träning, mental träning och lagkommunikation. Vi arbetar med att utveckla dig som spelare och hjälper dig att sätta upp tydliga mål som följs upp kontinuerligt under kursens gång för att du ska få möjlighet till en optimal utveckling.

Du kommer ha tillgång till professionella digitala kurser och spelguider som du ska utgå ifrån i din träning.

Fredrik Persson, legitimerad lärare Kullagymnasiet, fredrik.persson@hoganas.se

Ansökan

Du ansöker program på Skanegy.se och väljer e-sport. Därefter kontaktas du av vår e-sportslärare och blir inbjuden till intervju tillsammans med vårdnadshavare för att diskutera dina mål och din utvecklingspotential i din valda e-sport.

Du söker e-sport på ett spel och spelar det spelet till kursens slut. Inför nästa kurs kan du ansöka om byte av spel.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: