Ishockeygymnasium

Det är med stolthet och glädje vi presenterar ett ishockeygymnasium på Kullagymnasiet! Nu kommer du att kunna satsa på din ishockeykarriär på gymnasienivå, och detta tillsammans med framgångsrika Jonstorps Hockey och deras tränare. Mål och riktlinjer för verksamheten har utarbetats av Svenska Ishockeyförbundet.

Hockeyklubbor

Vi erbjuder dig träning på is två pass i veckan på morgnarna. Träningen varvas med teoretiskt kunnande och det senaste inom kostlära, fysträning, mental träning och ledarskap. Vi arbetar med att utveckla dig som spelare och hjälper dig att sätta upp tydliga mål som följs upp kontinuerligt under kursens gång för att du ska få möjlighet till en optimal utveckling.

Träningen sker i Jonstorps Hockeys ishall och intilliggande lokaler.

Två träningspass i veckan.

Du kan söka till Kullagymnasiets ishockeygymnasium oavsett vilken ishockeyklubb du spelar i till vardags.

Jonas Kellander

Ansökan

För att kunna antas till vårt idrottsgymnasium behöver du först antas till något av våra nationella program eller till vårt introduktionsprogram. När du gör ditt skol- och programval i Skånegy fyller du i att du vill göra ditt idrottsval. Detta går att göra ända fram till den 15 maj. Efter det kommer du att få bekräfta din ansökan i ett separat mail som Kullagymnasiet skickar ut till dig.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: